Big Basin Redwoods
, skriven:

Big Basin Redwoods

Vi hoppade över frukost och lite melon på den mycket slingrande vägen till Big Basin Redwoods State Park. Ingen överraskning suckade Supar - till och med ett par gånger; lyckligtvis utanför bilen. Eftersom vägarna var mest kurviga idag tillbringade han nästan hela körtiden på våra varv.

Vi ville inte betala $10 eftersom vi tyckte att det var dumt att de inte skulle acceptera vårt årliga pass för nationalparker. Vi åkte på den kortaste leden för att se redwoods och vänster utan att betala. I själva verket ansåg jag gigantträden mindre imponerande än de i Sequoia. Alan: "Jag skulle vilja begravas under ett av dessa träd."

Vi ville faktiskt bara stoppa för gas i Santa Cruz men sedan gick vi förbi en fräsch yoghurtsalong med självbetjäning, liknande den i Salt Lake City. Yoghurt och toppings var inte lika bra men äta var roligare - utanför i solskenet - även om vädret fortfarande var lite kyligt och vi satt ganska nära vägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska
↑ Upp