Idaho Falls
, skriven:

Idaho Falls

Flodens vattenfall i Idaho Falls var helt enkelt vackra och sträckte sig mycket långt horisontellt. Några barn och en väldigt modig hund hoppade från en bro och stenar i vattnet. Vi skulle göra samma sak tills vi läste det "olagliga" tecknet. Jag antar att jag ändå skulle ha varit för rädd för att bli skadad.

Vi stannade vid en naturskön utkik i Twin Falls för en mycket vacker översikt över en kanjon, Snake River och två vattenfall i fjärran. Utsikten var bara lite molnig.

Vi båda gillar verkligen vårt oberoende reseläge. Vi stannar bara längs vägen för att utforska vad som kommer upp och låter intressant.

Glassen vi fick idag var ganska skit. Vi kände oss faktiskt fuskade: De blandade pajskorpstyckena var för mjuka och söta; den innehöll sylt i stället för riktiga bär. Vi hoppade över middag. Jag tvättade mig själv i ett familjebadrum på en annan Walmart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

sv_SESvenska
↑ Upp