Grand Teton
, skriven:

Grand Teton

Vi plockade ett liftpar på väg till Jenny (* lol *) sjön. Sarah var en fotograf från Florida, Daniel var från Kalifornien och studerade affärer.

Taggart Lake
Taggart Lake

På sin vandring hade de sett en enorm grizzly mycket nära. Lyckligtvis hade det funnits några andra vandrare så de kunde ljuda lite för att hålla björnen på avstånd. Fortfarande hade de flytt så fort de kunde och nu var de för utmattade för att gå tillbaka till campingen.

String Lake
String Lake

Vänligen hjälpte Sarah och Daniel oss att ta bilder på Jenny Lake.

Jenny Lake
Jenny ('s; o) Lake

Vi var modiga nog att ta ett bad i det klara och kalla vattnet i Jackson Lake. Det kändes bra att vara ren. Våra ben hade varit så sandiga / smutsiga från vandring. Supar såg också mycket ljusare ut efter sitt bad.

Jackson Lake

Vi höll en skarp utkik efter en gratis campingplats på väg till Yellowstone National Park men alla hade redan tagits. Alan hade den fantastiska idén att be vissa människor dela och bara parkera vår skåpbil bredvid sina bilar - det fungerade * jipee *

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

sv_SESvenska
↑ Upp