Mount Whitney
, skriven:

Mount Whitney

Vi visste att vi inte kunde gå upp till toppen av Mount Whitney. Ett sätt skulle ha varit 11 mil redan. Så vi beslutade att vila på en lägre höjd, vid Lake Lone Pine.

Lake Lone Pine

Vi vandrade upp utan att känna till avståndet. Uppskattningarna av vandrare som närmar sig oss varierade för mycket. Alan släpade bakom för att han var sömn- och matberövad.

Vi nådde äntligen den vackra sjön. Vi uppdaterade oss med lite nötter och sjökyld asiatisk juice. När vi badade våra fötter i vattnet klippte tyvärr Alan hälen ganska djupt * ouch *

Nedför, tog vi genvägar. Så jag kissa någonstans utanför spåret. För att göra det tog jag av min tunna jacka och satte den på en stubbe. Det var då dramaet av Mount Whitney började.

Jag insåg inte att jag hade glömt att ta med mig min jacka tills vi var tillbaka på spåret. Ambitiöst tog jag av mig själv, övertygad om att hitta det på några minuter. Istället hittade jag inte min jacka alls utan tappade till och med Alan och Supar.

Lake Lone Pine

Så småningom gick jag ner och ringde desperat Alan. Lyckligtvis träffade jag två tyskar som bekräftade mig att de inte hade träffat någon kille med en hund. Så jag gick tillbaka. Efter en liten stund träffade jag Alan + Supar * otroligt glad *

Alan sa inte mycket på vägen ner, bara att han var för utmattad för att prata. Föreläsningen följde på bilturen till Lone Pine: ”Du tar inte hjärnlöst helt själv! Jag har väskan med vatten, visselpipa, blixtljus, nödfilt. Vi arbetar alltid som ett team! Vi ansvarar för varandra! Vi kunde ha sökt tillsammans systematiskt. En sådan jacka är definitivt inte värt att bli skadad. Föreställ dig att du till och med var medvetslös och jag kunde inte hitta dig ... ”En värdefull lektion med - lyckligtvis - ett lyckligt slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

sv_SESvenska
↑ Upp